My Shop

SELAMAT DATANG KE BLOG AWANA MENTARI!

Bagi yang first time masuk blog ni, agak keliru sebab blog ni campor macam-macam cerita, ada jual baju, tudung dan telekung, jual susu pun ada, resepi masakan, cerita peribadi, cerita jahitan, macam-macam semua ada. Jadi tidak terhad kepada jualan pakaian dan tudung sahaja kat sini.... Butik ONLINE kami menawarkan produk dan khidmat kepada semua golongan dengan harga yang berpatutan dan mampu milik....
Silalah berkunjung ke sini selalu

SELAMAT BERSHOPPING!! ♥ :-)

Assalamualaikum Ladies & Girls !!!

Untuk memilih koleksi tudung dan pakaian, sila klik KOLEKSI TUDUNG dan TUDUNG MANJAKU di bahagian atas. Untuk lebih banyak koleksi dan memudahkan carian, sila klik di bahagian kanan page KOLEKSI HIJAB, KOLEKSI SHAWL, TUDUNG MANJAKU dan KOLEKSI INNER

Juga ada perkhidmatan TEMPAHAN JAHITAN

Harga Diskaun untuk Member Awana Mentari klik sini
Dont forget to follow our blog

Thank you for your support
Regards
♥Nani Maslina ♥

Wednesday, May 14, 2014

JAHITAN PUKAL

JAHIT TUDUNG SECARA PUKAL

Ingin memiliki Jenama Tudung anda sendiri yang berpermintaan tinggi hingga mampu kaut UNTUNG BESAR & Musnahkan Pesaing-Pesaing Anda Yang Terdesak Suka Sangat Main Perang Harga Tu!

Adakah Anda Salah-Seorang Daripada Usahawan Pakaian dan Tudung Yang SERIUS Ingin Berjaya?

Anda berimpian dan bercita-cita mempunyai barisan jenama pakaian
wanita Muslimah sendiri untuk dijual
Anda ingin mempunyai jenama tudung terkini
Anda ingin buat tudung labuh sendiri dan pasarkan di atas jenama
syarikat anda sendiri
Adakah anda inginkan tudung-tudung fesyen terkini sendiri seperti
bawal, tudung 3 layer dan 2 layer
Anda yang yang tercari-cari peluang menjana pendapatan sampingan
dengan menjual tudung atau pakaian wanita secara online
Anda teringin sangat buat tudung shawl halfmoon kegilaan remaja
masakini
Anda mempunyai perancangan membuka kedai pakaian tradisional,
wanita, Muslimah atau butik pakaian kanak-kanak jenama sendiri
Anda ingin menjadi pemborong pakaian yang terkenal di Malaysia
Sudah 2-5 tahun atau lebih berkecimpung secara serius dalam bidang
perniagaan pakaian wanita


Jika YA, anda memang salah-seorang daripada mereka di atas, ataupun memang ke semuanya apa yang anda inginkan, memang anda berada di tempat yang betul. Untuk mencapai segala impian yang saya nyatakan di atas tadi tu, bukanlah sesuatu perkara yang mudah. Banyak cabaran, rintangan dan halangan yang terpaksa anda tempuhi
 Kami boleh membantu anda
Tailor Tudung Pukal -
"Perkhidmatan Menjahit Tudung Secara Pukal"

OK, kini sudah tentu anda akan mula tertanya-tanya, berapakah sebenarnya pelaburan anda untuk menempah pakaian atau tudung dengan kami dibawah jenama anda sendiri secara pukal?
Berapa harganya? Ada pakej ke? Mana nak dapatkan details nya?
Harga adalah subjektif kerana bergantung kepada design dan pattern yang ingin anda buat selain daripada jumlah kuantiti yang ingin anda tempah.

Saya akan senaraikan nanti
Terima kasih sudi membaca :)
NANI MASLINA

Harga Tempahan Pukal
KLIK SINI