My Shop

SELAMAT DATANG KE BLOG AWANA MENTARI!

Bagi yang first time masuk blog ni, agak keliru sebab blog ni campor macam-macam cerita, ada jual baju, tudung dan telekung, jual susu pun ada, resepi masakan, cerita peribadi, cerita jahitan, macam-macam semua ada. Jadi tidak terhad kepada jualan pakaian dan tudung sahaja kat sini.... Butik ONLINE kami menawarkan produk dan khidmat kepada semua golongan dengan harga yang berpatutan dan mampu milik....
Silalah berkunjung ke sini selalu

SELAMAT BERSHOPPING!! ♥ :-)

Assalamualaikum Ladies & Girls !!!

Untuk memilih koleksi tudung dan pakaian, sila klik KOLEKSI TUDUNG dan TUDUNG MANJAKU di bahagian atas. Untuk lebih banyak koleksi dan memudahkan carian, sila klik di bahagian kanan page KOLEKSI HIJAB, KOLEKSI SHAWL, TUDUNG MANJAKU dan KOLEKSI INNER

Juga ada perkhidmatan TEMPAHAN JAHITAN

Harga Diskaun untuk Member Awana Mentari klik sini
Dont forget to follow our blog

Thank you for your support
Regards
♥Nani Maslina ♥

Terma & Syarat

Terma dan Syarat Pembelian


  • Barang yang telah dijual TIDAK BOLEH dikembalikan/ditukar.   
  • Jika bayaran dilakukan secara online, sila email (awana_mentari@yahoo.com) atau sms/wasap 0194284714
  • Semua harga adalah TIDAK TERMASUK kos penghantaran kecuali jika dinyatakan sebaliknya. 
  •  Deposit tempahan 50% dari jumlah order. Jika tiada bayaran deposit dilakukan , tempahan tidak akan diproses. 
  •  Deposit TIDAK DIKEMBALIKAN jika tempahan dibatalkan.  
  •  Barang hanya dihantar selepas bayaran penuh dibuat. 
  •  Penghantaran dilakukan setiap hari. COD ( Cash On Delivery) adalah di Kangar, Kuala Perlis dan Arau sahaja.
  •  Harga yang dipamerkan adalah TETAP. 
  •  Dengan pembelian barangan dari Butik Awana Mentari, anda telah bersetuju dengan terma & syarat yang telah ditetapkan. 
Terima kasih dan happy shopping!


Terma dan Syarat Tempah Tudung

Tempahan Tudung

Assalamualaikum Ladies & Girls !!!

Saya menjalankan perniagaan tudung secara online dan offline (BUTIK) dah hampir 5 tahun. Mulai 2014 ini saya mula menerima tempahan tudung dari para pelanggan. Berdasarkan apa yang telah saya lalui dan hadapi selama hampir 5 tahun ini telah memberi pengalaman baru dan beberapa perubahan perlu dilakukan

SEBELUM ANDA ORDER TUDUNG, PASTIKAN ANDA FAHAMI PERKARA2 YANG TERSENARAI DI BAWAH INI DAN SETUJU DENGAN TERMA DAN SYARAT YE :-)

PESANAN TUDUNG SECARA ONLINE DAN JUGA DI BUTIK

  1. Bagi setiap pesanan, perlu disertakan dengan 50% deposit dari jumlah belian. Ini adalah untuk memastikan tiada penipuan berlaku sbb dah kerap sangat so saya lebih berhati-hati
  2. Tempoh menyiapkan tempahan adalah 1 - 2 minggu bergantung kepada kuantiti yang dipesan

  3. Kadang berlaku SEDIKIT PERBEZAAN TONE WARNA pada tudung yg anda order secara online. Kalau anda rasa jenis yg nak exactly sama dgn warna baju nak match tu, sila datang beli di butik yer :-) atau boleh hantar sample kain untuk saya match
  4. Kos penghantaran ditanggung oleh pelanggan sendiri. 

  5. Cara Penghantaran adalah seperti berikut :-

  • Jika order 1-2 helai, saya akan pos dalam sampul seperti di bawah. Material dia lebih tebal, insyaallah takkan rosak bagi tudung yang berawning.






  • Bagi yang order 3-6 helai saya akan gunakan kotak pos seperti di bawah


  • Bagi yang order 7-12 helai saya akan gunakan kotak pos seperti di bawah yg saiznya lebih besar 


  • kalau pembelian secara borong, saya akan pos dlm kotak yg lebih besar untuk menampung bilangan tudung tersebut. details pembelian secara borong sy akan beri kepada sesiapa yg benar2 berminat.