My Shop

SELAMAT DATANG KE BLOG AWANA MENTARI!

Bagi yang first time masuk blog ni, agak keliru sebab blog ni campor macam-macam cerita, ada jual baju, tudung dan telekung, jual susu pun ada, resepi masakan, cerita peribadi, cerita jahitan, macam-macam semua ada. Jadi tidak terhad kepada jualan pakaian dan tudung sahaja kat sini.... Butik ONLINE kami menawarkan produk dan khidmat kepada semua golongan dengan harga yang berpatutan dan mampu milik....
Silalah berkunjung ke sini selalu

SELAMAT BERSHOPPING!! ♥ :-)

Assalamualaikum Ladies & Girls !!!

Untuk memilih koleksi tudung dan pakaian, sila klik KOLEKSI TUDUNG dan TUDUNG MANJAKU di bahagian atas. Untuk lebih banyak koleksi dan memudahkan carian, sila klik di bahagian kanan page KOLEKSI HIJAB, KOLEKSI SHAWL, TUDUNG MANJAKU dan KOLEKSI INNER

Juga ada perkhidmatan TEMPAHAN JAHITAN

Harga Diskaun untuk Member Awana Mentari klik sini
Dont forget to follow our blog

Thank you for your support
Regards
♥Nani Maslina ♥

Terma & Syarat

Terma dan Syarat Pembelian


  • Barang yang telah dibeli TIDAK BOLEH dikembalikan.   
  • Jika bayaran dilakukan secara online, sila email (awana_mentari@yahoo.com) atau sms/wasap ke 0194284714
  • Semua harga adalah TIDAK TERMASUK kos penghantaran kecuali jika dinyatakan sebaliknya. 
  •  Deposit tempahan adalah 50% dari jumlah order. Jika tiada bayaran deposit dilakukan , tempahan tidak akan diproses. 
  •  Deposit TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN jika tempahan dibatalkan.  
  •  Barang hanya dipos setelah bayaran penuh dibuat. 
  •  TIADA sebarang penghantaran dilakukan oleh pihak kami kepada pelanggan - NO COD ( Cash On Delivery) 
  •  Harga yang dipamerkan adalah TETAP. 
  •  Dengan pembelian barangan dari Butik Awana Mentari, anda telah bersetuju dengan terma syarat yang telah ditetapkan. 
Terima kasih dan happy shopping!


Terma dan Syarat Tempah Tudung

Tempahan Tudung

Saya menjalankan perniagaan tudung secara online dan offline (BUTIK) dah hampir 5 tahun. Mulai 2014 ini saya mula menerima tempahan tudung dari para pelanggan. Berdasarkan apa yang telah saya lalui dan hadapi selama hampir 5 tahun ini telah memberi pengalaman baru dan beberapa perubahan perlu dilakukan


SEBELUM TEMPAHAN TUDUNG DIBUAT, PASTIKAN ANDA FAHAMI PERKARA2 YANG TERSENARAI DI BAWAH INI DAN SETUJU DENGAN TERMA DAN SYARAT NI YE :-)

PESANAN TUDUNG SECARA ONLINE DAN JUGA DI BUTIK

  1. Bagi setiap pesanan, perlu disertakan dengan 50% deposit dari jumlah belian. Ini adalah untuk memastikan tiada pembatalan saat-saat akhir berlaku sbb dah kerap sangat so saya lebih berhati-hati
  2. Tempoh menyiapkan tempahan adalah 2 - 4 minggu bergantung kepada kuantiti yang dipesan

  3. Kadang berlaku SEDIKIT PERBEZAAN TONE WARNA pada tudung yg anda order secara online. Kalau anda nak warna exactly sama dgn warna baju yg nak match tu, sila datang beli kain di butik atau boleh hantar sample kain untuk saya match atau boleh beli kain sendiri sama ada nak pos atau hantar by hand kepada saya. Yang mana sesuai dgn anda
  4. Kos penghantaran ditanggung oleh pelanggan sendiri. 

  5. Cara Penghantaran adalah seperti berikut :-

  • Saya akan gunakan sampul atau kotak prabayar poslaju seperti di bawah. Material lebih tebal, insyaAllah takkan rosak bagi tudung yang berawning.