My Shop

SELAMAT DATANG KE BLOG AWANA MENTARI!

Bagi yang first time masuk blog ni, agak keliru sebab blog ni campor macam-macam cerita, ada jual baju, tudung dan telekung, jual susu pun ada, resepi masakan, cerita peribadi, cerita jahitan, macam-macam semua ada. Jadi tidak terhad kepada jualan pakaian dan tudung sahaja kat sini.... Butik ONLINE kami menawarkan produk dan khidmat kepada semua golongan dengan harga yang berpatutan dan mampu milik....
Silalah berkunjung ke sini selalu

SELAMAT BERSHOPPING!! ♥ :-)

Assalamualaikum Ladies & Girls !!!

Untuk memilih koleksi tudung dan pakaian, sila klik KOLEKSI TUDUNG dan TUDUNG MANJAKU di bahagian atas. Untuk lebih banyak koleksi dan memudahkan carian, sila klik di bahagian kanan page KOLEKSI HIJAB, KOLEKSI SHAWL, TUDUNG MANJAKU dan KOLEKSI INNER

Juga ada perkhidmatan TEMPAHAN JAHITAN

Harga Diskaun untuk Member Awana Mentari klik sini
Dont forget to follow our blog

Thank you for your support
Regards
♥Nani Maslina ♥

Jahitan/Repair

Assalamualaikum Ladies & Girls !!!


Perkhidmatan Tukar Awning/Visor
Kami menyediakan perkhidmatan membaiki tudung-tudung yang rosak specially awning/visor tudung. Selalunya body tudung instant ni tahan lama lebih2 lagi kain yang tebal dan berkualiti, kalau sayang nak let go @ nak sedekah @ buang, boleh hantar kepada kami, dijamin sedap pakai. Kalau takut tak sesuai, boleh try selai dulu....

Klik sini utk info selanjutnya

Tempahan Tudung
Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan tudung tapi agak limited bergantung kepada kapasiti jahitan semasa. Kalau tudung yang senang2 tu staf saya boleh bantu tapi kalau yang susah dan complicated tu saya sendiri yang buat....disebabkan kekangan masa, terpaksalah memilih sikit. Tapi kalau untuk memulakan perniagaan, saya akan support, tempahan kuantiti yang banyak, ada less lagi :)

Klik sini utk info selanjutnya

Pola Tudung
MASIH DLM PROSES KEMASKINI



Anda boleh hantarkan tudung ke kedai kami. Kami sedia membantu :-)

Hubungi kami di sini